9 Ocak 2015 Cuma

Süper Baba (Delivery Man)



Vizyon Tarihi   : 29 Ağustos 2014
Yönetmen        : Ken Scott
Oyuncular        : Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders devamı...
Tür                   : Komedi
Süre                 : 1s 45dk
Ülke                 : ABD
İmdb                : 6,4

HiperBetty Yorumu

Cuma klasiğimiz izlenesi filmlerde bu akşam bir aile filmi var. Ben aile filmlerini ayrı bir severim. Ne olursa olsun iyi günde kötü günde birlikteliği, ayakta kalmayı aşılar bu filmler. İnsana kendini sıcacık hissettirir. Sevgi damlacıkları içinizden sel olur akar... Öyle ki film bitince etrafta sarılacak adam ararsınız :)

Kahramanımız David Wozniak bir gün aşırı uçarı , sonuçlarını tartmadan bir karar verir. 1994'te bir sperm bankasına isimsiz bağışlarda bulunur ve 20 yıl sonra tam 533 çocuğun biyolojik babası olduğunu öğrenir. Üstelik bu çocuklardan 142 si gerçek babalarını bulmak için dava açar ve macera başlar.

Bu güne kadar kendi başının çaresine bile bakamayan David Wozniak, kendini çocuklarının koruyucu meleği olarak görür ve her birinin hayatlarına dokunmaya ve kendince düzeltmeye başlar... 
Hatta çocuklarıyla vakit geçirmek için onlarla kampa gider. Tabii onlar babasının kim olduğundan habersizlerdir.



Bu arada bir çeteye borcu vardır ve kız arkadaşı da hamiledir.Ve her geçen gün David çocuklarını daha bir seviyor, bağlanıyordur. Tüm bunların arasında David Wozniak kimliğini açıklayacak mıdır? İzleyin derim.

İnanılmaz keyifli, komik ve sürükleyici bir film. Kanından olsun veya olmasın, bir insanın hayatına dokunmanın, onun için iyi bir şeyler yapmanın verdiği mutluluğu hissedebileceğiniz, belki de hayatınıza dokunan insanları yad edip iyi ki var diyebileceğiniz duygular uyandırabilir sizde...

Keyifli seyirler...



Share:

0 yorum:

Yorum Gönder